Izložbena, rashladna vitrina za ribu, školjke, rakove, salate ili neku drugu vrstu hrane kojoj je potrebno rashlađivanje.

Vitrina je ručno izrađena od drveta i stakloplastike, s originalnim brodskim dijelovima od mjedi i nehrđajućeg čelika. Izuzetno je mobilna zahvaljujući ugrađenim kotačima. Prostor za hranu je osvjetljen.

SKU: RV01 Kategorija:

Opis

Izložbena, rashladna vitrina za ribu, školjke, rakove, salate ili neku drugu vrstu hrane kojoj je potrebno rashlađivanje. Vitrina je ručno izrađena od drveta i stakloplastike, s originalnim brodskim dijelovima od mjedi i nehrđajućeg čelika. Izuzetno je mobilna zahvaljujući ugrađenim kotačima. Prostor za hranu je osvjetljen.

Rashladna vitrina je od nehrđajućeg čelika dimenzija 850 x 400 x 120 mm na kojoj se nalaze dva prozirna poklopca od plastike koji se otvaraju. Idealnu temperaturu od -5° do +10° C moguće je podesiti zahvaljujući digitalnom mjeraču temperature. Opcionalno postoji mogućnost ugradnje uređaja za proizvodnju leda. Odabir boje, izbor zastavice ili postavljanje Vašeg logotipa možemo izvesti prema Vašim željama.

Dodatne informacije

Dimenzije 170 × 62 × 190 cm
Dimenzije hladnjaka:

85 x 40 x 12 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “3D Vitrina za ribu”